Om oss

gongoma.jpg

VI PROMOTAR AFRIKANSK KULTUR!
.:: Musik. Dans. Sång. Högexplosiva Västafrikanska dans- och trumakter. Skön stämsång. Annorlunda stränginstrument. Solosång och körsång på olika språk. Stort format eller litet. Vi förmedlar också artister som skapar skivomslag, scenografi, backdrops, ridåer, kläder, dekor för din lokal – och en cateringmeny för din fest, i afrikansk stil.

FÖRESTÄLLNINGAR, MUSIK, DANS, RYTM & WORKSHOPS
.:: Spännande föreställningar, konserter och workshops, från 4 år upp till gymnasiet och för en vuxen publik. Med artister från hela världen – i Sverige. På tema Rytm! Afrika! Gränslös musik! Dans från olika kulturer. Experiment. Etno. Roots. Afrikanska artister, indisk musik, nordisk etno, irländskt, balkan. Vi producerar och bokar på begäran. Ring för mer info.

EVENT & KICK-OFF
.:: Vi kan hjälpa er att boka de artister ni vill ha till ett event, en kick-off, en middag eller högtid. Vi kan planera, programmera och producera underhållningen från idé till färdigt program – och i de större sammanhangen genomför vi all scenproduktion och backstage management – bokning av hotell, resor och övrig logistik, mottagandet av artister och markservice i loger mm. Vi utvecklar och utformar gärna idéer kring olika arrangemang och har breda kontakter bland bokare, artister och spelställen. Vi har också goda kontakter för att ordna både lokaler och buffémat av god kvalitet, med proffsig personal och lika proffsig projektledning.

BLOGG, KALENDARIE, WEBBTIDNING och MySpace
Kinti Producerar också en webbtidning, i samarbete med kulturföreningarna Stagebeat och Kademén, ett kalendarie med aktuella tips och en blogg, samt suportar andra bloggar – tex. Aminata.se. Kinti har förstås också en egen sida på MySpace.

ETT STABILT GÄNG FINNS RUNT KINTI PRODUCTIONS
.:: På scen, i DJ-båset, backstage och i den konstnärliga ledningen finns kvalificerade medarbetare – som gör att företaget kan genomföra avancerade produktioner med ett stort antal artister och många inblandade. Utvecklingsarbetet fortsätter, mot nya sköna och rytmiska mål!

barn474821.jpgDRIVKRAFT BAKOM KINTI
.:: Är Merete ”Mette” Grut. Uppvuxen med musik ständigt i öronen därhemma började hon redan på det proggiga 70-talet leka med piano, gitarr, dragspel, fiol, flöjter, darbouka, congas, djembe och dunduntrummor. Körsång blev det också. Senare, efter en massa år som slagverkare på både deltid och heltid plus åtskilliga resor och etablerade familjeband till Afrika, hade kontaktnätet vuxit. Fantastiska artister och härliga gigs fyllde tillvaron! När småbarn därhemma gjorde att de egna spelningarna ställdes in, fortsatte verksamheten i form av bokningar åt andra och egna arrangemang – och möten med ännu fler fantastiska artister.
Fyra barn och två årtionden senare har KINTI productions och dess medarbetare nu blivit en etablerad del av musikscenen – och av den afrikanska diasporan i Sverige.

KONTAKTA OSS
info@kinti.se
portable +46 73 613 30 75 | +46 70 686 78 00
office +46 8 559 25 080 | 08-658 30 06 • fax +46 8 640 45 41
Pg 308 454-8 • Bg 5472-2418

Kinti Productions AB
Apelsinlunden, Allhelgonagatan 5
118 58 Stockholm
Sweden

Lämna en kommentar