Press

För pressbilder och pressinfo om artister, kontakta oss om du inte hittar vad du behöver på vår sida eller via de länkar vi har lagt ut.

Nyhetsbrev till media går regelbundet ut från Kinti. Vi publicerar där självständiga tips och nyheter på tema Rytm! Afrika! Gränslös kultur! Vi hjälper också artister att hitta rätt kanaler och rätt redaktioner för ett pressutskick med reklam för deras grupp eller för ett arrangemang.

Webbtidning, Kalendarie och Blogg
Kinti Producerar också en webbtidning, i samarbete med kulturföreningarna Stagebeat och Kademén, ett kalendarie med aktuella tips och en blogg, samt suportar andra bloggar – tex. Aminata.se.

Redigering, Layout & texter – i Quark Xpress, InDesign, Illustrator, Photoshop, Adobe GoLive, Dreamweaver, Flash, Texteditorer och andra program i Microsoft Office-serien. Vi kan producera affischer, flygblad, reklamblad mm, eller logotyper och skivomslag.

För konsulttjänster inom media, inhouse, eller som frilans med egen utrustning, kontakta oss för offert eller kontraktering. Regelbundna uppdragsgivare 2007: Dagens Industri, Svenska Dagbladet, Metro, Mediakompetens, Mediaplanet, med flera.

Nyhetsjournalistik och Reportage – för tidningar, radio och tv.
Webbredaktörskap – för tidningar, radio, tv.

Tidigare uppdragsgivare, se
http://meretegrut.blogspot.com

Lämna en kommentar